Policisté potřebují získat výpověď této ženy, proto po ní pátrají. Foto: Policie ČR
Litvínov

Litvínov – Policisté z Meziboří prověřují přečin krádeže na osobě, kterého se měl dopustit dosud neznámý pachatel ještě v uplynulém roce. Neznámá osoba v litvínovském supermarketu odcizila seniorce kabelku i s finanční hotovostí, kterou měla zavěšenou na pojízdném chodítku.

V této souvislosti se policisté obrací na širokou veřejnost při pátrání po totožnosti ženy, která je důležitou osobou v probíhajícím trestním řízení. Ta by mohla svojí výpovědí pomoci s řádným objasněním věci. „Pokud máte jakékoliv informace k osobě, sdělte je policistům na lince 158. Předem děkujeme za spolupráci," vyzývá veřejnost policejní mluvčí Václav Krieger.

Policisté potřebují mluvit s touto ženou. Foto: Policie ČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru