OBRAZEM: Střelba, kouř, výbuchy, zranění. Strážníci slavili výročí a bavili lidi
Simulace zásahu u postřeleného člověka. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Zní střelba, pachatelé nasedají do vozu a pronásledováni litvínovskými strážníky ujíždějí městem. Na zemi za poštou zůstává ležet muž se střelným poraněním hrudníku. Přijíždí k němu záchranka, strážníci mu pomáhají zůstat při životě. Městská policie v Litvínově je tu 25 let a oslavy výročí v pátek dopoledne pojala velmi akčně.

Na parkovišti za poštou od rána stály vozy hasičů, policistů, strážníků i záchranky. K tomu několik historických automobilů veřejné bezpečnosti, americký policejní koráb a k tomu jeden vojenský Pandur. To vše bylo obklopeno davy lidí, hlavně dětí z mateřských a základních škol. K tomu se konaly dynamické ukázky. Jak třeba kynologů, tak policejní zásahové jednotky. Vše bylo doplněno výbuchy, kouřem, střílením. Přítomní i viděli, jak při nehodě hasiči kvůli záchraně života rozstříhají osobní auto.

Ostatně, podívejte se na oslavy 25. výročí strážníků do naší fotogalerie.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru