Vykradl prodejny, sběrnu, rodinný dům, halu, okradl i příbuznou. A skončil ve vazbě
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Za sedm krádeží vloupáním čelí obvinění 29letý muž z Litvínova. Ten dle kriminalistů, kteří případy objasnili, chodil na lup v Janově a Hamru.

Ze zahrady měl odcizit kolečkové brusle. Ve sběrně si vzal desítky kg měděných prutů. Vnikl do sportovní haly, kde poškodil zařízení a odnesl si různé drogistické zboží, potraviny, nápoje a další věci. V objektu poškodil šest interiérových dveří.

V nákupním středisku se vloupal do prodejny smíšeného zboží, odkud odnesl potraviny a drogistické zboží za 12 tisíc korun. Na návštěvě u příbuzných vzal klíče od bytu, tam pak vnikl a cizí osobě měl prodat obývací stěnu.

Z rodinného domu ukradl pánské kolo a desítky párů ponožek. V domě několik dní přebýval a přespával tam. Na místo se vrátil pro lup. Našel šperky, odznaky, hodinky a další věci.

Sladkosti a potraviny kradl i v jiné místní prodejně.

"V posledních třech letech byl potrestán za krádež. Policie ho obvinila z přečinů krádeže a porušování domovní svobody, za které mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Okresní soud muže na podnět policie poslal do vazby. Poškození vyčíslili škody na částku 31 000 korun," sdělila mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru