V montérkách si hrál na dělníka, přitom kradl. Měl ale smůlu na všímavé lidi
Foto: MP Most
Most

Most - V ranních hodinách se obrátil na linku 156 mostecké městské policie muž, že se po zahradě u sousedů pohybuje muž, který se pokoušel odcizit koloběžku a pravděpodobně odcizil nějaké další věci. Dále uvedl, že když na něj zakřičel, tak upustil koloběžku a dal se na útěk. Strážníkům pak sdělil popis podezřelého.

Operační pracovník předal popis osoby všem hlídkám a strážníci provedli kontrolu okolí místa události. Po chvíli jedna z motohlídek strážníků zajistila muže, který odpovídal popisu oznamovatele. "Tato osoba u sebe měla elektrickou úhlovou brusku a štípací kleště. Muž se po chvíli strážníkům doznal, že nářadí odcizil a také popsal, jak a kde to provedl," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Strážníci provedli místní šetření a zjistili majitele elektrického nářadí, který potvrdil, že mu byla úhlová bruska s diamantovým kotoučem odcizena ze zahrady.

Strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR a podezřelého muže se všemi zjištěnými poznatky předali policistům k dalšímu vyšetřování.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru