Auto skončilo na silnici na Braňany v kotrmelcích, zraněná řidička odešla. Vypátral ji policejní pes
Ilustrační foto: archiv
Most

Mostecko - V pátek večer před půlnocí došlo na silnici III. třídy ve směru z Mostu na Braňany k nehodě osobního vozidla, jehož řidička měla sjet ze silnice, porazit dopravní značku a narazit do betonového bloku. Následkem nárazu se auto převrátilo přes střechu a skončilo v příkopu. Motoristka z místa nehody odešla.

Policisté na místo přivolali psovoda se služebním psem. "Ten propátrával okolí a nakonec kolem 01.30 hodiny ženu objevil v tamní zahradní kolonii, kde se ukrývala za plotem. Policisté u ní provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla negativní. Pozitivně u ní vyšel test na návykové látky," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Protože byla žena viditelně zraněna, přivolali policisté na místo lékařskou službu. Ve věci policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Žena má platný zákaz řízení. Škodu na voze policisté odhadli na částku 100 tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru