Muž má na svědomí desítku krádeží. V obchodech u pultu použil vždy stejnou fintu
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Ačkoliv má bohatý trestní rejstřík, opět kradl. Muž ve věku 38 let z Chomutovska má mít dle policie na svědomí 10 krádeží v obchodech. Kradl v Mostě i v Litvínově.

Ve dvou případech měl v obchodech odcizit kosmetiku, kterou nezaplatil. Osmkrát měl v prodejnách s tabákem či na benzinové čerpací stanici ukrást tabák. Filuta v obchodech postupoval vždy podle stejného scénáře. "U pultu si nejprve objednal cigarety, převážně celý karton a následně si požádal o další zboží. Pokaždé využil situace, kdy se prodavačka otočila pro další od něj požadovaný sortiment. Muž následně popadl kuřivo a z prodejen vyběhl," popisuje Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

Poškozeným zanechal celkovou škodu ve výši 9 701 korun. Vyšetřovatel muže obvinil z přečinu krádeže a stíhá ho na svobodě. S ohledem na to, že je několikrát soudně trestaný, mu může soud za tyto krádeže uložit až tříletý trest odnětí svobody. Cigarety obviněný údajně prodával na ulici náhodným zájemcům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru