Mladý muž se na sociálních sítích rozloučil s blízkými. Policisté ho hledají
Foto: Policie ČR a FB
Most

Ústecký kraj - Policisté vyhlásíli pátrání po Václavu Kratochvílovi (narozen 6. prosince 1998) z Ústí nad Labem. Mladý muž se na sociálních sítích rozloučil s blízkými. Může být v ohrožení.

"Bohužel poslední rok mi život nadělil strašně moc překážek a já už to takhle dál nezvládám a za chvíli bych se z toho všeho zbláznil," píše mladík a omlouvá se všem, kteří ho měli rádi. "Děkuju za vše, budu na vás dohlížet shora," napsal. Policisté po něm vyhlásili pátrání.

"V souvislosti s výskytem příspěvku na sociálních sítích pátrame po 22letém pohřešovaném muži," potvrdil mluvčí Policie ČR Daniel Vítek.

Pokud máte o pohřešovaném informace, můžete je poskytnout na linku 158, případně nejbližší služebně Policie České republiky.

Lidé, kteří se ocitnou v těžké životní situaci, se mohou non-stop obracet například na Linku duševní tísně. Její číslo je 476 701 444.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru