Místní problémový chlapík se projížděl Mostem na kole za sto tisíc! To bylo hned podezřelé
Foto: MP Most
Most

Most - Při kontrolní činnosti strážníci mostecké městské policie před polednem zaznamenali muže, který jel na jízdním kole zn. Merida. Díky místní znalosti strážníci věděli, že se jedná o závadovou osobu, která pravděpodobně nemá prostředky na legální pořízení kola, které bylo zjevně vyšší cenové kategorie. Pojali proto podezření, že se jedná o kolo pocházející z trestné činnosti.

Strážníci muže zastavili a vyzvali ho k podání vysvětlení, odkud kolo, na kterém jede, pochází. "Muž sdělil, že kolo dostal, a na svém tvrzení trval. Při dalším šetření strážníci zjistili, že má jízdní kolo odlehčený rám z carbonu, speciální ráfky a navigaci značky Garmin a další vybavení. Následně zjistili načtením QR kódu umístěného na spodní straně rámu kola, že se jedná o kolo v cenové relaci od 100 000 Kč výše," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Dále bylo šetřením zjištěno, z jaké prodejny kolo pravděpodobně pochází, a pokusili se zde vypátrat majitele kola. To se strážníkům podařilo a majitele kontaktovali. Ten uvedl, že se mu kolo ztratilo v dopoledních hodinách a jeho odcizení ještě nestačil ani oznámit na Policii ČR.

Celou událost se všemi poznatky si na místě převzali policisté Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru