Hlídka policistů na ulici v Mostě zadržela muže, který měl být již ve vězení
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté mostecké hlídkové služby v rámci výkonu služby při pátrání po pohřešovaných a hledaných osobách si tento týden v odpoledních hodinách všimli na jedné mostecké ulici muže, kterého zastavili kvůli podezření, že jde o hledanou osobu.

Provedeným šetřením na místě hlídka zjistila, že na muže vydal okresní soud příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Muž si výzvu k nástupu trestu převzal v polovině června a nastoupit do vězení měl do konce června, což bez vážného důvodu neučinil.

"Muž byl omezen na svobodě a následně téhož dne byl eskortován do vězeňského zařízení. Mostečan je podezřelý ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru