Řidič dodávky srazil motorkáře, z místa nehody ujel směrem na Louny. Foto: PČR
Most

Mirošovice – Ve středu 4. října v 9.10 hodin došlo na silnici II. třídy č. 257 v km 6.24 - v katastru obce Mirošovice, což je část Hrobčic, kam Mostečané rádi jezdí na pohádkovou stezku, k vážné dopravní nehodě.

Ta se udála ve směru na Louny cca 200 až 300 metrů před kamenolomem. „Nezjištěný řidič neznámé dodávky jedoucí ve směru na Louny začal předjíždět před ním jedoucí vozidlo a nevšiml si, že toto vozidlo již předjíždí motocykl BMW. Do motorkáře narazil a ten vlivem nárazu najel vlevo mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Řidič dodávky pokračoval v jízdě neznámo kam," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Po vozidle bylo vyhlášeno pátrání. Řidič motocyklu utrpěl zranění a byl převezen do nemocnice.

„Prosíme případné svědky či řidiče, kteří tudy projížděli a měli ve vozidle kameru, aby se přihlásili policistům buď na linku 158, nebo na dopravní inspektorát 974 439 260," dodala mluvčí.

Policie pátrá po bílé dodávce s plachtou. Dodávka měla asi žlutý pruh v zadní části, jednalo se zřejmě o Renault Master nebo Opel Movano, rok výroby cca 2015 – novější typ. Dodávka odjela ve směru na Louny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru