Vozy zahrnuté sněhem. Takto nacházejí svá auta řidiči nejen v Meziboří. Foto: redakce
Most

Krušnohoří – Celou noc v Krušných horách a místy i v nižších polohách sněžilo. Silnice jsou sjízdné, nicméně někteří řidiči budou muset vynaložit velké úsilí, aby se na odklizené a prosolené silnice vůbec dostali přes hradbu odhrnutého sněhu, která se nakupila kolem vozů.

Silničáři i pracovníci technických služeb byli v terénu celou noc, komunikace jsou tak sjízdné. Řidiči by měli být spokojení, jenže momentálně na řadě míst řeší to, že se k vlastnímu vozu musí nejprve probojovat. Kritizují, že když mají sypače otočnou radlici, proč odhrnují sníh na zaparkované vozy, když na druhé straně vozovky je příkop a dál volné prostory, kam by mohli sníh sunout.

V Meziboří například v pondělí, když sníh lehce povolil a pak zase přituhl, byl z hromad sněhu kolem vozů poměrně náročný zledovatělý problém.

Meziboří, úterý 28. listopadu. Silnice jsou čisté, řidiče trápí sníh nahrnutý k vozům. Foto: e-deníky.cz

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru