Ztracená fenka jménem Ebi
Most

Most – Na serveru Psí detektiv se objevil nový inzerát z Mostu. V pondělí se totiž u jezera ztratil fena belgického ovčáka malinois jménem Ebi. Majitelé ji nenašli ani po 24 hodinách. V úterý v devět hodin se proto od mariny (přístaviště) u jezera Most vydali do terénu dobrovolníci, kteří po fence pátrali. Bohužel se ukázalo, že psa porazilo auto.

„Ebi je čtyři roky stará fenka. Má řetízkový obojek s přívěskem, na kterém má jméno, QR kód s kontaktem na majitele. Je čipovaná i kastrovaná a váží cca 28 kg. Na své jméno slyší, ztratila se v pondělí v 8 hodin ráno na Jezeře Most," je napsáno u výzvy.
 
 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru