Foto: Ilona Kaulfuss
Most

Teplice – Zvířata, která byla v ohradě na kolonádě u domu kultury v rámci adventních trhů Teplické Vánoce 2023, zmizela. Důvodem byly přibývající stížnosti na stav zvířat, která byla v prostředí neustálého hluku a v davech lidí vystresovaná a trpěla.

Podle jedné z návštěvnic někteří z rodičů navíc nerespektovali minimální prostor, který zvířata měla a přímo k nim do ohrady dávali pro pobavení své děti. Zvířata se v už tak stísněném prostoru pak stahovala do kouta a viditelně se třásla strachy.

„Ty ovečky vozí majitel navíc každé ráno z Ústí. Už cesta musí být pro ně hodně stresující,“ uvedla maminka malého Radka, která se synem ovečky sledovala. Primátor Teplic, Jiří Štábl, na sociální síti slíbil, že záležitost vyřeší. Zareagoval promptně. „Domluvili jsme se s majitelem, že tato živá zvířátka na teplických adventních trzích nebudou,“ uvedl primátor pod kritické komentáře. Dodal, že věří, že si lidé Teplické Vánoce 2023 užijí i bez zvířátek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru