Zatímco hasiči předali dětem dárkový poukaz a hotovost, děti si pro ně připravily jako poděkování nádherného anděla. Foto: jip
Most

Most – Nadšené dětské výkřiky a slova překvapení se v pátek dopoledne ozývaly ze zbrojnice mosteckých hasičů. Bojovníci s ohnivým živlem totiž do hasičárny pozvali děti z mosteckého dětského domova. Připravili pro ně důkladnou prohlídku hasičárny a štědrý dárek.

„Na mistrovství České republiky v ledním hokeji hasičů, které se odehrálo v Plzni, tým Ústeckého kraje získal první místo. Kromě poháru jsme dostali sud piva, který se nám podařilo prodat. Dále jsme obdrželi poukázku na asi 7 tisíc korun do obchodu Sportisimo. Celý tým jsme se shodli, že bychom výhru, tedy peníze získané za sud piva a poukázku, chtěli věnovat dětskému domovu. Budeme rádi, když si za to pořídí nějaké sportovní vybavení," vysvětlil profesionální hasič František Bakrlík.

Proč právě dětský domov z Mostu? Jednoduše proto, že většina hokejového týmu byla právě z územního odboru Most. „Mistrovství se odehrálo po delší pauze, protože v covidových letech se turnaj neuskutečnil. Věděli jsme, že ostatní týmy budou skvěle připravené, takže i my jsme se chtěli řádně přichystat. Takže jsme měli v Chomutově dva tréninky," dodal František Bakrlík.

Pokud si chcete připomenout, kdy hasiči v roli hokejistů pohár získali a kdo všechno na led za Ústecký kraj nastupoval, podívejte se ZDE

Na začátku roku čeká hasiče v roli hokejistů další významné utkání. A to charitativní utkání Sparta vzdává hold 2024. Tentokrát ale budou hasičský hokejový výběr tvořit hráči z celého Česka, byť opět bude mít Ústecký kraj největší zastoupení.

Děti neodolaly nabídce podívat se do hasičských vozů. Foto: jip

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru