Foto: Český svaz ledního hokeje
Most

Most, Meziboří – První odpolední utkání mistrovství světa v ledním hokeji, které se odehraje dnes od 16.20 hod. a čeští hokejisté se při něm střetnou s Dánském, si budou muset fanoušci na Mostecku vychutnat jinde, než pod širým nebem. Promítat se nebude ani na sjezdovce v Meziboří, ani u jezera Most.

„Vysílání máme naplánována zatím na večerní zápasy. Jak to bude dál, se rozhodneme podle výsledků české reprezentace," potvrdila mluvčí města Klára Vydrová.

V Meziboří s promítáním na dnešní odpoledne počítali, museli jej však zrušit s ohledem na technické obtíže. „Vážení hokejoví příznivci, s lítostí oznamujeme, že z technických důvodů jsme nuceni zrušit plánované promítání zápasů s Dánskem a Kanadou dne 15.5. (St) a 21.5. (Út). Tato neplánovaná událost nás mrzí a chtěli bychom se omluvit všem, kteří se na tuto událost těšili," zveřejnilo město Meziboří informaci na sociálních sítích.

O páteční a sobotní přenos nicméně fanoušci nepřijdou ani v Meziboří, ani u jezera. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru