Kvůli zlodějům kabelů zhasla na Šibeníku všechna nová světla
Nové lampy na Šibeníku. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Nových pět desítek lamp, které od začátku prázdnin osvětlovaly dosud temný park Šibeník uprostřed Mostu, znovu potemnělo.

Osvětlení vydrželo v provozu sotva pár týdnů. Radnice za něj zaplatila tři miliony korun. Proč je nyní v parku tma? Mohou za to zloději, kteří odcizili kus kabelů. Lampy jsou napojené na jedno přípojné místo, vyřazené z provozu jsou proto všechny.

Náprava by se měla uskutečnit do 18. srpna, jak zjistila naše redakce. To je termín, do kterého by odborná firma měla uvést veřejné osvětlení znovu do chodu.

Město si od osvětlení centrálního parku ve městě slibuje zvýšení komfortu a bezpečnosti a rozšíření jeho využití. Nedávno bylo na Šibeníku instalováno nové workoutové hřiště, přibyly nové dětské herní prvky, před rokem tam byly vyznačeny běžecké trasy a postaveno zbrusu nové dětské hřiště. Uvažuje se též o vybudování lanového centra.

Psali jsme:

{article 31865}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

{article 34479}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru