VIDEOREPORTÁŽ: Na koloběžce z hor i oblíbená bobovka. Podívejte, co vše si můžete užít na Klínech!
Nová zelená trasa pro kola i koloběžky na Klínech je díky nízké náročnosti pro každého. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Klíny - Ve sportovním areálu Klíny v Krušných horách na Mostecku vyměnili zimu definitivně za léto. Spustili tam všechny letní aktivity. A že jich ke požehnaně.

Asi největším tahákem je bobová dráha. Podobnou široko daleko nenajdete. Můžete vyzkoušet novou zelenou trať v Bikeparku, vhodnou pro méně zdatné sportovce a rodiny s dětmi. Svézt se na ní můžete na nových kolech a koloběžkách.
Sami jsme si ji vyzkoušeli a můžeme vřele doporučit. Parádní stezka vás dovede lesem, přes louky i potůček ke spodní stanici lanovky, která vás i s koloběžkou zase vyveze nahoru.

https://www.youtube.com/watch?v=LDilel9b_8Y

V místním hotelu Emeran jsou k dispozici také kvalitní elektrokola. S instruktorem se zase můžete naučit základy lezení na lezecké stěně. Zapracovali rovněž na tratích pro sjezdaře. Přibyly klopené zatáčky a další překážky, které ozvláštní cestu po sjezdovce a okolními lesy.

No a kdyby třeba nepřálo počasí nebo jste se chtěli věnovat něčemu jinému, k dispozici je sportovní hala. I tam je třeba lezecká stěna.

Na Klínech si užijete, i když zrovna nesportujete. V hotelu je welnesss, můžete si objednat masáže, vedle restaurace se staví nový pivovar. A nebo si třeba jen můžete sednout na novou terasu s výhledem do hor či si dát něco v Mamut baru.
Není prostě problém tady strávit s rodinou a přáteli celý den.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru