Kdo umí nejlepší štrůdl? V Lišnici na Mostecku budou hledat ten nejlepší recept
Kdo udělá nejlepší štrůdl? Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Lišnice - V Lišnici se bude v sobotu soutěži o nejlepší štrůdl, a je jedno, jestli bude sladký nebo slaný. Připravený je i doprovodný program se sportovním aktivitami a muzikou.

Náplň štrůdlu je libovolná. Jeden soutěžící může přihlásit do soutěže pouze jeden druh štrůdlu (sladký nebo slaný). Výrobky posoudí porota, první tři obdrží hodnotné ceny. Štrůdly se budou přebírat v budově Obecního úřadu Lišnice 31. srpna od 10 do 12 hodin.

Program

13:00 Štrůdlování – vizuální hodnocení soutěžních vzorků
13:30 Sváťovo dividlo
14:30 Poslední kovbojové – Michal Tučný revival
15:30 Štrůdlování – hodnocení a vyhlášení výsledků

Olympijské hry bez hranic

Velký zábavný souboj obcí Lišnice, Nemilkov a Koporeč o starostův sud piva. Dejte dohromady pětičlenná družstva – muži, ženy, děti, zvolte svého kapitána a přihlaste se do 26. srpna na Obecní úřad Lišnice. Čekají vás veselé hry a na konci plný sud. Dále bude k dispozici střelnice Buffalo, skákací hrad a další atrakce. Moderují Zdeněk Lukesle a Jiří Beneš. Celým odpolednem provází hudební skupina Flash Joy.

Další program

19:30 Revival banda – třísestrovský revival
21:00 večerní retropárty
22:00 ohňostroj a překvapení

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru