Martin Rufer Quartet odvysílá živý koncert
Martin Rufer Quartet.
Co se chystá

Most - V zamčeném klubu Rokáč Vinohrady se v pátek 3. dubna sejdou pánové z mosteckého jazzového uskupení Martin Rufer Quartet a odvysílají živý koncert přímo do vašich domovů. Vysílání si budete moci naladit ve 20 hodin na facebookové stránce Rokáče Vinohrady.

"Vašek Purchart (majitel klubu) mi zavolal, jestli bychom nechtěli alespoň takhle nahradit koncert, který by se ve stejný den udál tak jako tak, jen s živým publikem. Tak jsem nabídku přijal a doufám, že uděláme našim příznivcům radost v těchto kulturně mrtvých časech. Každopádně uděláme radost především sami sobě!" usmívá se kapelník Martin Rufer.

Stream proběhne na této adrese:

https://www.youtube.com/watch?v=AYtC6WZOT9o



REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru