Dobrou noc s pohádkou. V Horním Jiřetíně čtou večer dětem v živém přenosu
Zdeněk Lukesle.
Co se chystá

Horní Jiřetín - I v této složité době hledá město Horní Jiřetín možnosti kulturního vyžití pro své obyvatele. Spustilo tedy každodenní čtení pohádek pro děti na dobrou noc.

Pohádkové příběhy se čtou v rámci živého vysílání facebookové skupiny Horní Jiřetín kulturní. „Chtěli jsme trochu zpříjemnit tyto nelehké časy, proto jsme se rozhodli, že je trochu vylepšíme pohádkami. Do projektu jsme zapojili našeho stálého spolupracovníka, skvělého moderátora a baviče Zdeňka Lukesleho a další," okomentoval místostarosta Jiří Beneš.

Pohádky jsou živě vysílány každý den od 20 hodin. Kromě nich se také chystají i další pořady online. Například již tuto neděli (5. 4.) se děti mohou těšit na Koledu onlajn, kterou pro Horní Jiřetín a Černice připraví DIVA-DLO Zdeňka Lukesleho a jeho hosté. „Budeme pro vás mít veselé velikonoční scénky, připomeneme si tradice, zatančíme si, zazpíváme a snad bude aspoň trochu veselo," okomentoval Lukesle.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru