Víte, co je to trikke? Můžete si ji vyzkoušet při přehlídce sportovních klubů
PŘI SPORTOVNÍCH DNECH SE PŘEDSTAVÍ VÍCE NEŽ PATNÁCT SPORTOVNÍCH KLUBŮ. FOTO: MĚSTO MOST
Co se chystá

Most – Po loňském úspěchu opět město Most ve spolupráci s nákupním centrem Central pořádají druhý ročník Sportovních dnů.

Rodičům s dětmi se ve dnech 27. – 29. března od 15 do 18 hodin opět představí více než 15 sportovních klubů v mosteckém regionu.

Čekají na vás olympijské disciplíny, jako jsou jezdectví, badminton, basketbal nebo klidnější sporty jako stolní hokej. Nejenom pro holčičky tu bude tanec, mažoretky, krasobruslení a krasokolečkování, chlapce může zase více zaujmout všestranná sportovní přípravka, florbal, softball, jízda na tříkolce trikke nebo kickbox.

Všemi dny bude opět provázet moderátorka Markéta Sochorová. Sledujte informace o programu jednotlivých dnů na webových stránkách a sociálních sítích, digitálních panelech v pasážích a na vstupech do Centralu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru