Tahákem letošních Casanovských slavností v Duchcově je Rammstein tribute show i Lounová
Giacomo Casanova v podání Milana Petrovského
Co se chystá

Duchcov – Slavnostním příjezdem Giacoma Casanovy v kočáře na duchcovský zámek bude v pátek 9. června v 18 hodin zahájený 27. ročník Casanovských slavností v Duchcově. Na zámeckém nádvoří se odehraje představení Casanovské námluvy v podání Divadla M, kde jako host vystoupí Mojmír Maděrič. V pátek večer se návštěvníci akce mohou těšit i na koncert skupiny Maniac nebo zpěvačky Olgy Lounové v zámecké zahradě.

V sobotu 10. června nabídnou slavnosti zajímavý program už od dopoledních hodin hned na několika scénách v areálu zámku a v centru města. Kromě doprovodných akcí, vystoupení dětí z mateřských, základních, uměleckých škol, pěveckých sborů, domu dětí a mládeže, ale i atrakcí jako je jízda kočárem taženým koňmi, je připravená řada vystoupení známých umělců a skupin. Své fanoušky přitáhne určitě Gaia Mesiah, Eufory, Marpo & Troublegang, Portless, nebo Rammstein tribute show a další.

Na nádvoří duchcovského zámku bude probíhat staročeský jarmark a ukázky dobových řemesel. V zámecké zahradě, kromě vystoupení mažoretek nebo thai boxerů, předvede svůj um zámecký kejklíř a dobrodružné povahy uvítají prezentaci rytířských dovedností na koních. Pro děti jsou připravená divadelní představení a soutěže. Casanovské slavnosti zakončí v sobotu hodinu před půlnocí tradičně slavnostní ohňostroj. Celý program slavností je k dispozici na stránkách KC Duchcov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru