Nejlepší burgery ochutnáte v teplické Olympii. Přijďte na Burger Street Festival
Uznávaný Burger Street Festival je zpět a přiváží do Teplic ještě pestřejší nabídku
Co se chystá

Teplice – Od 16. do 18. června můžou milovníci street foodu ochutnat to nejlepší z nabídky uznávaných streedfoodmakerů v obchodním centru Olympia v Teplicích. Burger Street Festival probíhá od 10 do 21 hodin, v neděli končí festival o hodinu dříve. Vstup na festival je zdarma.

Uznávaný Burger Street Festival je zpět a přiváží do Teplic ještě pestřejší nabídku. Festival nebude jen o mase a nadýchané housce. Návštěvníci můžou ochutnat také latinskoamerické cukrové churros, rolovanou zmrzlinu, barevné makronky, bubble waffle, Golden CornDog, fantastické hranolky a pro skutečné fajnšmekry budou připraveny hmyzí pochoutky. Třetí červnový víkend svoje chuťové buňky potěší i ti nejnáročnější.

0806burgerfestkz2

A co budete pít? Míchané nápoje, domácí limonády, vyhlášené počernické pivo nebo kvalitní kávu Costa Coffe.

Nebude chybět ani zábava pro děti. Skákací hrad bude v provozu od 10:00 – 18:00 a v sobotu navíc ještě děti potěšíme airbrush tetováním. Ale nejvíc děti potěšíte, když s nimi navštívíte náš CIRKUS PARK. V provozu je také letní terasa s novými atrakcemi.

Více na www.olympiateplice.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru