S vozy Hyundai jezdí Černí Andělé již 8 let. Do další sezóny mají od Autosalonu Most k dispozici dva vozy Hyundai i30
Foto: Olga Markuzziová
Zajímavosti

Most - Házenkářky Černých Andělů DHK Baník Most Lucia Mikulčík s Petrou Maňákovou si spolu s trenérem Adrianem Struzikem a předsedkyní klubu Pavlou Chotěborskou v pátek 26. listopadu převzali v Autosalonu Most, prodejci vozů značky Hyundai a Suzuki, dvě nová auta.

Není to poprvé, co si odtud odvezli Černí Andělé nový vůz. Spolupráce s tímto autosalonem trvá osm let a každý rok má klub Černých Andělů k dispozici auta značky Hyundai. Letos si převzali dva vozy Hyundai i30, stejně jako v loňském roce.

„V Mostě je házená sportem číslo jedna, holky jsou dříčky a bojují se srdcem, a to se mi moc líbí. Spolupracujeme od samého začátku, co jsme v roce 2013 v Mostě otevřeli náš autosalon a funguje nám to k oboustranné spokojenosti. My z toho máme navíc dobrý pocit, že podporujeme něco, co má smysl. Děvčata jezdí bezpečně a mají spolehlivá auta a také veškerý servis,“ uvedl Josef Solnař, majitel Autosalonu Most.

Trenér Struzik, jenž trénuje Černé Anděle od letošního jara, je polské národnosti a tak auto využívá na dalekou cestu domů do polského Štětína. „To auto je hodně živé a jezdí dost rychle a já si to užívám. Myslím, že je super, že máme tuhle možnost od Autosalonu Most, že nám dává dobrá a pohodlná auta. Jezdím s i30 opravdu rád,“ říká trenér Struzik.

Auta využívá jak trenér, tak hráčky, co ještě studují, na cesty do škol do Prahy či do Ústí nad Labem. O víkendech je pak hráčky využívají na cesty domů, do Písku, ale i na Moravu. A samozřejmě auta vozí hráčky také na zápasy či jiné společné akce.

Celkem najezdí jeden vůz na 25 tisíc kilometrů za rok.

edeniky 977

„Velice si ceníme vzájemného vztahu s Autosalonem Most. Všichni tady v autosalonu jsou milí a příjemní a spolupráce je na rodinné bázi. Tak se tu na ně můžeme s čímkoliv obrátit a vždycky se nám snaží vyjít vstříc. Pro nás je to spolupráce k nezaplacení,“ uvádí předsedkyně klubu Pavla Chotěborská.

Spojka Petra Maňáková prozradila, že v tomto autosalonu pořizovala před časem Hyundai i30: „Mám starší model, takže bych to relativně mohla porovnat. Určitě šel dopředu design a interiér, vypadá to moc hezky a pohodlně se v tom sedí a dobře se v tom jede. A oproti té mé straší i30 má nový typ již spoustu bezpečnostních prvků a dalších vymožeností.“

V současné době mají hráčky reprezentační pauzu, trénují individuálně a v letošním roce si zřejmě užijí i celé vánoční svátky, jak naznačil trenér Struzik. Sezóna začne až 8. ledna příštího roku, a bude zahájena zápasy venku. Tak první cesta na zápas s novými vozy povede do Stupavy na Slovensko, potom do Hodonína na jih Moravy, následovat budou Michalovce na Slovensku a pak budou hrát i v polském městě Chorzów. Zápas doma čeká hráčky a také jejich fanoušky až 29. ledna 2022.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru