Růžena Kubíková: Nemohu se jen nečinně dívat, jak nám ničí individua lokality, byty
Foto: SMM
Zajímavosti

"Nemohu se jen nečinně dívat, jak nám ničí individua lokality, byty. Jak se zde nedá v klidu vyspat, protože problémoví občané hulákají i v nočních hodinách," říká Růžena Kubíková, kandidátka do zastupitelstva za Sdružení Mostečané Mostu.

Město ani stát s tím nic nedělá. Jezdí se na nás vládní činitelé dívat jako na zvířata do ZOO.

Nikdo slušným a pracujícím občanům s tímto problémem nechce pomoci.

Díky zákonům jsou nedotknutelní, vše jim prochází. Zákony ani vyhlášky je nezajímají. Natahují několik let jen ruce po sociálních dávkách aniž by museli hnout brvou. Mezi těmito individui a slušnými občany je vysoká nesnášenlivost.

Stav se natolik zhoršil, že se v daných problémových městech nedá slušně žít," dodává Růžena Kubíková kandidátka za Sdružení Mostečané Mostu, žena, která v problémové lokalitě žije několik desítek let a rozhodla se nestěžovat si u piva, ale skutečně zabojovat!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru