Deštivého Krušnomana nejlépe zvládl zkušený Lukáš Kočař
Závodníci v silném dešti při cyklistické části. V dlouhé verzi Long strávili v sedle kola 82 kilometrů. Foto: Krušnoman duatlon
Litvínov

Klíny – Sportovní areál na Klínech o víkendu patři vytrvalostním sportovcům. Konal se tady další ročník duatlonu Krušnoman.

Letos si pro vítězství doběhl v dlouhé variantě závodu (5 km běhu, 82 km na kole a 15 km běhu) zkušený triatlonista Lukáš Kočař. Na druhém místě za Kočařem skončil Petr Cmunt a bronz si pověsil na krk švýcarský vytrvalec Andreas Kälin.

V krátké verzi závodu (5 km běhu, 41 km kolo a 5 km běhu) byl nejrychlejší Tomáš Jiránek a pelotonu žen vládla Lenka Cibulková. Letošní ročník tohoto náročného závodu odborníci zhodnotili jako obzvláště těžký, protože se sportovci museli prát se silným deštěm a zimou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru