Mezi Litvínovem a chemičkou začne velká výluka tramvají. Musíte jezdit autobusy
Ilustrační foto
Litvínov

Most - Velká výluka tramvajové dopravy v úseku od litvínovské Citadely k chemičce v Záluží začne 1. dubna 2021.

Náhradní doprava v tomto úseku bude zajištěna autobusy, v Záluží bude přestup na tramvaj do Mostu. Z opačného směru budou cestující přestupovat na autobusy do Litvínova. Výluka je potřebná pro zajištění první etapy modernizace a rekonstrukce tramvajové trati mezi městy Most a Litvínov.

Jízdní řády budou zachovány v současném rozsahu. Noční linku č. 40 bude v celém úseku z Mostu do Litvínova zajišťovat náhradní autobusová doprava.

Předmětem plánované akce je modernizace a rekonstrukce kolejového svršku, trolejového vedení, zastávek a úprava směrového vedení meziměstské trati. Se samotnou stavbou tramvajové trati je spojena i rekonstrukce inženýrských sítí, sloužících k provozu na tramvajové trati – odvodnění, kabelové vedení či veřejné osvětlení.

Rekonstrukce trati mezi Litvínovem a chemičkou je první etapou rekonstrukce. Druhá se bude týkat úseku od chemičky do Mostu k zastávce v Chomutovské ulici.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru