Některé lyžařské areály musely kvůli oteplení přerušit provoz. Kde se v Krušných horách ještě dá lyžovat?
Ilustrační foto
Litvínov

Krušné hory - S ohledem na vysoké teploty přerušily některé zimní areály v Krušných horách provoz lanovek. Přerušení provozu se týká hlavně níže položených lyžařských areálů. V horských střediscích jsou podmínky pro lyžaře stále ještě dobré.

Provozovatelé skiareálů čekají na chladnější počasí. To by podle předpovědi mělo přijít o víkendu, díky tomu by skiareály mohly vyrábět technický sníh.

V Telnici jely vleky naposledy ve středu. Pokud bude příznivé počasí, měl by se provoz v neděli opět spustit. Od čtvrtka nefunguje lanovka, vlek a lyžařská škola také v Klínech na Mostecku.

Lyžovat se ale stále dá na Klínovci, Plešivci či na Bublavě. Obtížně sjízdná s místy bez sněhu a s kalužemi je řada běžkařských tras, do stop zájemci nevyrazí ani v Krušných horách.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru