Matka odpírala otci dceru. Nezajímalo ji, co rozhádaným rodičům nařídil soud
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Hamerští policisté sdělili podezření 25leté ženě z Litvínova ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Ta měla opakovaně odpírat soudně nařízený styk její dcery s otcem.

Krátce po narození holčičky se rodiče rozešli. Nějakou dobu probíhala komunikace a domluva v poklidném režimu. Pak začaly neshody ohledně vídání potomka s otcem. Ten proto požádal mostecký soud o úpravu styku. Z vydaného usnesení bylo zřejmé, kdy a kde může otec dceru vidět.

"I přes platné rozhodnutí si podle policistů matka kladla podmínky pokaždé, když druhý z rodičů přijel. Jeden z takových požadavků měla být stálá přítomnost ženy po dobu dvouhodinové návštěvy. S tím otec nesouhlasil, a proto se s dcerou vidět nemohl," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger.

Za opakované odpírání upraveného styku s nezletilým a nedodržení soudního rozhodnutí, hrozí Litvínovance v případě uznání viny až dvouletý trest.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru