Foto: Městská knihovna Litvínov
Litvínov

Litvínov – Dnešním dnem startuje celorepubliková akce Týden knihoven. Městská knihovna Litvínov naplánovala oblíbenou burzu knih, která startuje právě dnes, a to v 9 hodin. Končí v pátek, přesně v 15 hodin.

Knihovna neustále doplňuje svůj knižní fond. Její prostory nejsou nevyčerpatelné. Tento problém řeší právě pravidelnými burzami knih. Zájemcům knihy vyřazené z fondu odprodává za zlomek pořizovací ceny. Burza knih je tak přínosem pro obě strany. Vyřazené knihy najdou zájemci ve sklepních prostorech knihovny, kam se vstupuje bočním služebních vchodem. 

Knihy si můžete přijít koupit v těchto časech:

Pondělí 9:00 - 12:00 a 13:00 - 17:00 hod.

Úterý 9:00 - 12:00 a 13:00 - 17:00 hod.

Středa 13:00 - 17:00 hod.

Čtvrtek 9:00 - 12:00 a 13:00 - 17:00 hod.

Pátek 9:00 - 12:00 a 13:00 - 15:00 hod.

 

Kromě oblíbené burzy v říjnu odstartuje v knihovně mezinárodní projekt Bookstart, v Česku nazvaný S knížkou do života. Projekt je určen pro maminky, tatínky či prarodiče a nejmenší děti od 3 do 6 let. Cílem projektu je naučit se společně pracovat s dětskou knihou a podpořit tak u dětí vztah ke čtení již od nejnižšího věku. Zájemci se mohou hlásit na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru