Litvínovanka spustila aukci na pomoc bulíkům v nouzi. A nasbírala spoustu věcí i peněz
Ze setkání psů typu bull.
Litvínov

Mostecko - V letních měsících se na Mostecku a okolí konala materiální sbírka pro bulíky v nouzi až ze Slovenska - Bullterrier Rescue Slovakia (dále BRS). Sešly se hračky, pytle granulí, misky a spousta jiného. Nekonala se jen materiální sbírka, ale také online aukce na facebooku, kde se dražily pěkné věci. Materiální sbírka i aukce skončila 20. září 2017.

"Jelikož jsou bulíci z takové dálky, měli jsme možnost se s nimi sejít v sobotu 30. září na Bull srazu v Praze na Pankráci, kde se Katka Kašparová snažila o další zápis nejvíce bull psů na jednom místě do knihy českých rekordů jako minulý rok," říká Niki Marková, zakladatelka Kampaně na pomoc psům z Litvínova.

Letos se to opět povedlo a sešlo se 641 psů rasy typu bull (loni 483 psů). "Jsme rádi, že jsem mohli být součástí programu na bull srazu a za slovo na pódium, které nám Katka předala. Hned jsme toho využili a rovnou jsme bulíkům předali jak materiální sbírku, tak i šek z facebookové aukce," dodává Niki Marková.

Před pódiem se předávala materiální sbírku věcí, které se nasbíraly, a na pódiu předali šek pracovníkům BRS s penězi vybranými z aukce. "Vybraná částka dělala krásných 16.933 korun, kterou bychom neměli bez skvělých sponzorů, kteří darovali krásné věci do aukce. A také bez dražících, kteří se do aukce hojně zapojili," poznamenala Niki Marková.

Sponzoři aukce jsou: Bull Portal, BULLSHELP.eu, Vávinčiny dorty, EMAN, Drago Wolf Katy, J&A Handmade, AH Photography, Rodinné centrum Spojené světy, e-mostecko.cz, Čokolatérie u Karolíny, Platinum Natural Česká republika, TEXEM.cz , Trampolínky Litvínov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru