Pomocí kleští odštípal měděné kabely z domu v Janově. Poškodil napájení kamerového systému
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na lup do jednoho z neobydlených domů v Janově se vydal 27letý muž z Litvínova. V dopoledních hodinách pomocí židle vylezl dva metry nad zem a poté vnikl oknem do prvního patra domu.

Tam se v několika patrech pokusil pomocí kleští odcizit měděné kabely z rozvodů domů, sloužící k napájení elektrické energie městského kamerového systému. Kabely přeštípl a tím poškodil celé napájení. Poškozenému majiteli zanechal škodu ve vši 5 700 korun.

"Na místě byl přistižen hlídkou městské policie, když vylézal z okna a předán hamerským policistům. Ti mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve stadiu pokusu a přečinu poškození cizí věci," dodala policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru