Ukliďme Benďák, ukliďme Most. Teplárna se zapojí do celostátní úklidové kampaně
Vodní nádrž Benedikt. Ilustrační foto
Most

Most - Dne 3. dubna, den před oficiálním úklidovým dnem celostátní kampaně „Ukliďme svět, ukliďme Česko“ se k této akci připojí i komořanská teplárna. Ta k účasti na úklidu s podtitulem „Ukliďme Benďák, ukliďme Most“ vyzývá nejen své zaměstnance, ale i další dobrovolníky z řad veřejnosti a také mostecké základky.

„Letos jsme se i my rozhodli připojit k celostátní dobrovolnické akci, jejímž cílem je uklidit nelegální skládky a nepořádek sdílených prostor. Do spolupráce na zlepšení kvality a čistoty našeho města chceme zapojit nejen naše zaměstnance, ale i dobrovolníky z řad veřejnosti a žáky základních škol. Po dohodě s městem jsme si k úklidu vybrali lokalitu okolo Benediktu. Chceme uklidit nejen areál, kam chodí Mostečané sportovat a relaxovat, ale především vyčistit i jeho blízké okolí, křoviny a zalesněné prostory, kde je skryto nejvíce odpadků,“ sdělila tisková mluvčí společnosti a zároveň jedna z organizátorek firemního úklidu Miloslava Kučerová.

Teplárenská společnost již ke spolupráci oslovila některé základní školy. „ Díky školám, které se k nám připojily, bude vyčištěna řada míst v celém Mostě. Některé z těchto škol se do kampaně zapojily již v minulých ročnících, například. ZŠ U Stadionu, ZŠ Zdeňka Štěpánka či ZŠ V. Talicha,“ dodala Kučerová.

Dobrovolníci z řad veřejnosti se mohou hlásit na webové stránce: https://www.UklidmeCesko.cz/event/24543/, přijít však mohou i bez předchozího přihlášení.

Sraz účastníků je na Benediktu, v sobotu 3. dubna 2020 v 9 hodin, na parkovišti před penzionem. Pro účastníky bude připraven teplý nápoj, po akci opékání. Pro děti pak menší program a odměna.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru