V Mostě se objevil první případ nemoci Covid-19, v Litvínově je třetí pacient
Ilustrační foto
Most

Mostecko - V Mostě se objevil první případ koronaviru Covid-19. V Litvínově byl potvrzený třetí člověk. Informují o tom ve středu odpoledne města Most a Litvínov.

Na území města Mostu je potvrzen první případ pozitivního testování na koronavirus. "Pravděpodobně se jedná o komunitní přenos. Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje nyní zjišťuje, s kým byla dotyčná osoba ve styku. Pozitivně testovaný člověk má v současné době lehký průběh onemocnění," informoval mostecký magistrát.

Hygienici oznámili rovněž třetí osobě v Litvínově, že má pozitivní výsledky testů na nákazu nemocí Covid-19. "Jde o osobu, která byla v karanténě a souvisí s prvním případem nakaženého Litvínovana. Taktéž tento člověk má naštěstí mírný průběh onemocnění," sdělila litvínovská radnice.

Na Mostecku jsou tak nyní známy čtyři případy onemocnění novým koronavirem. V Česku bylo ráno známo 1497 případů, deset lidí se vyléčilo, pět lidí zemřelo.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru