Zóna Triangle se stává skutečným malým městem. Nově tam mají i záchranku
Zdroj: Ústecký kraj
Most

Žatec - S přibývajícím množstvím subjektů působících v průmyslové zóně Triangle přibývá také zdravotnické péče. Nově je tam zdravotnická služba pro přepravu pacientů neodkladné péče.

Od 1. ledna 2022 nově působí v průmyslové zóně Triangle zdravotnická služba zajišťující přepravu pacientů neodkladné péče. Zajišťuje ji středočeská společnost Medevac. Firma spolu se zdravotnickou službou nalezla sídlo v administrativní budově Správy průmyslové zóny Triangle, která se nachází v samotném centru průmyslové zóny.

Po Hasičské stanici Bitozeves s trvalou přítomností 34 profesionálních hasičů, ordinací praktického lékaře a dálničním oddělením Policie ČR je to další významný benefit krajské průmyslové zóny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru