Dvě dálnice v kraji blokovaly nehody! Jeden člověk se zranil, zasahovali hasiči
Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Ústecký kraj - Ke dvěma dopravním nehodám na dvou dálnicích v Ústeckém kraji se staly nehody, které blokovaly provoz a u kterých musely zasahovat záchranné složky.

Jednotka ze stanice Louny vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut u Žerotína na Lounsku. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Hasiči pomáhali Zdravotnické záchranné službě s vyproštěním a transportem zraněného do sanitky. Doprava byla řízena kyvadlově.

edeniky 3545

Jednotka ze stanice Ústí nad Labem vyjela k dopravní nehodě osobního auta a kamionu na dálnici D8 u Ústí nad Labem. Nikdo nebyl zraněn. Z havarovaných vozů vytékal olej. Hasiči asanovali vozovku. Dálnice byla průjezdná v jednom pruhu.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru