OBRAZEM: Seat se při sobotní vážné nehodě pod Hněvínem zcela rozpůlil
Vyprošťování trosek automobilu. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Vážné nehody se v sobotu ráno a dopoledne bohužel nevyhnuly silnicím Ústeckého kraje. Jedna se stala na silnici spojující Teplice, Most a Chomutov, a to v úseku pod mosteckým hradem Hněvín, další se stala na silnici z Děčína na Ústí.

Vozidlo Seat Leon v sobotu ráno skončilo mimo vozovku na silnici I/13. Automobil skončil ve stráni u podchodu k tramvajové trati poblíž mostecké části Souš. Vůz se při nehodě zcela rozpůlil v prostoru za předními sedadly. Podle informací našeho serveru byl řidič pod vlivem alkoholu. Jeho aktuální zdravotní stav není znám.

Trosky automobilu vyprošťovala odtahová služba.

Ke srážce dvou osobních aut došlo také na silnici mezi Děčínem a Ústím. Nehoda si vyžádala jedno smrtelné zranění, dvě těžká a jedno středně těžké. Více píšeme zde.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru