Řidička u Obrnic chtěla přelstít policisty, před jejich zraky se ještě zkusila zachránit nezdařilým manévrem
ilustrační foto: CC0
Most

Most - První den tohoto týdne ve večerních hodinách upoutalo pozornost obrnických policistů osobní vozidlo značky Volkswagen. Podle nich řidička z Bíliny při míjení hlídky na výpadovce z Mostu podezřele sešlápla plynový pedál.

Poblíž přilehlé obce ji uniformovaní muži zastavili a chtěli provést kontrolu. Žena ovšem urychleně vystoupila ze svého automobilu a sedla si na sedadlo za řidiče. Její spolujezdkyně se snažila pro změnu usednout na místo řidiče. Tento manévr ovšem zasahujícím policistům neunikl. "Po ověření totožnosti rázem vyšlo najevo, proč 31letá řidička tak náhle pustila volant ze svého držení. Okresní soud v Mostě ji v loni zakázal vykonávat činnost spojenou s řízením automobilu. Toto omezení je platné do příštího roku," uvádí mluvčí policistů Václav Krieger. 

Na obvodním oddělení v Obrnicích si žena po tomto nezdařilém pokusu převzala sdělení podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě jejího odsouzení může být potrestána až dvouletým vězením.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru