Pojďme k volbám a zachraňme budovu mostecké knihovny!
Sdružení Mostečané Mostu
Most

"Páteční volby jsou vlastně o zachování mostecké budovy knihovny, její rekonstrukci! "To, že se už konečně po tolika letech opraví Repre je jasné všem, všechny významné strany a sdružení ve městě chtějí to samé, tedy dotáhnout rekonstrukci Repre do zdárného konce," říká Mudr.Pavel Lisický, kandidát do zastupitelstva za Sdružení Mostečané Mostu.

K jeho názoru se přidává a doplňuje další kandidát za SMM Mudr. Jaroslav Froněk: "Vyvstává zde dost významná otázka a skutečnost. Každá ze stran chce Repre zrekonstruovat jinak. Jeden návrh počítá s přestěhováním knihovny a zanecháním stávající budovy knihovny svému osudu. V tom případě nám vznikne další vybydlená budova a připojí se tak k budově DHO za třemi sýry nebo k torzu budovy u Kahanu vedle VZP a k dalším nevyužívaným budovám po městě."

edeniky 4413

Sdružení Mostečané Mostu jsou zásadně proti tomuto nesmyslnému stěhování !!! Jsme pro rekonstrukci Repre a zároveň rekonstrukci knihovny ve své současné budově. "Zítřejší volby budou i o tom, komu dáte hlas a jaký bude osud budovy knihovny v Mostě. Sdružení Mostečané Mostu nikdy nedopustí zboření takto dominantní stavby v Mostě. Jsme pro záchranu mostecké knihovny, dejte nám svůj hlas a nenechte nikoho tuto stavbu zbourat nebo zpustnout!" říká současný zastupitel MUDr. Jan Cee, za Sdružení Mostečané Mostu.

Knihovna v Mostě

edeniky 4411

edeniky 4412


REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru