Jaká bude budoucnost Mostu?
Sdružení Mostečané Mostu
Most

Sdružení Mostečané Mostu má v tomto bodě jasno. Musíme především společnými silami aktivně řešit problémové lidi. K tomu máme nástroje, které jsme již vyzkoušeli na několika místech ve městě. Teď nás čekají „stovky" a „sedmistovky". Následovat budou i další objekty, které dostaneme Pod ochranu města.

Druhým zásadním úkolem je zamezit odchodu obyvatel Mostu. Znamená to zatraktivnit město tak, aby bylo zajímavé pro bydlení. Zachráníme proto knihovnu, která zůstane na stávajícím místě, zrekonstruujeme REPRE a celý střed města, postavíme tolik očekávaný pejskodrom a MiniMost, podpoříme lanovku na Hněvín a Japonskou zahradu. Na čisté ulice použijeme brigádníků z řad nezaměstnaných. Zachováme odpady zdarma a zlevněné jízdné pro vybrané kategorie obyvatel.

To by bylo, aby se z města Most nestalo atraktivní a zajímavé město. Máte-li na věc stejný názor a chcete pomoci, přijďte k volbám a dejte svůj hlas Sdružení Mostečané mostu, volte č. 9.


 

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru