Vy se ptáte, my odpovídáme: Nový chodník bude hotový v příštím měsíci
Foto: FB skupina Most
Most

Most - Kdy bude dokončená oprava chodníku v Okružní ulici v Mostě? S tímto dotazem přišla členka naší facebookové skupiny Most. Přinášíme odpověď mosteckého magistrátu.

"V rámci rekonstrukce chodníku byly nejprve lokálně opraveny spodní vrstvy, nutnost provedení těchto zásahů byla zřejmá až po skrývce stávajících povrchů. V současné době již rekonstrukce, po krátkém přerušení z důvodu nepříznivých klimatických podmínek, pokračuje, a to odvozem odpadu.

Následovat bude pokládka nové obruby a zámkové dlažby v celkovém rozsahu 1160 m2. Předpoklad dokončení stavby (dle klimatických podmínek) je v první polovině října.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru