Ztratil se tento kolový nakladač a není k nalezení. Neviděli jste ho někde v okolí?
Odcizený kolový nakladač. Foto zdroj: Policie ČR
Most

Křimov - Chomutovští policisté přijali oznámení, že v době od 29. září od 20:00 hod. do 30. září 2022 do 06:00 hod. došlo k odcizení kolového nakladače značky Sennebogen 355 E zelené, bílé a červené barvy, na boku s velkým číslem 355, se čtyř-kubíkovou nakládací lopatou (viz foto). Dosud se stroj nepodařilo vypátrat a tak žádají veřejnost o pomoc.

Nakladač byl zaparkován na volně přístupné ploše v obci Křimov. Může se nacházet v blízkém okolí například lesní nebo polní cesty. Popřípadě na podvalníku, který by mohl být tažen nezjištěným nákladním vozidlem.

Po neznámém pachateli a po pracovním stroji nyní policisté intenzivně pátrají. Pokud můžete k výše uvedenému skutku poskytnout jakékoliv informace, volejte linku 158 nebo se dostavte na nejbližší policejní služebnu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru