Foto: ŘSD
Most

Most – V Mostě bude ŘSD pokračovat v rekonstrukci silnice I/13 na dalších úsecích. Od pondělí 2. října uzavře výjezd z okružní křižovatky ve směru na Bílinu (k čerpací stanici Benzina) a příjezd z Litvínova do Mostu, kde začne frézovat vozovku hned za sjezdem z okružní křižovatky směrem do Mostu o délce přibližně 1,5 km. Pro řidiče zde bude platit dopravně značená objízdná trasa.

O týden později 9. října zahájí ŘSD rekonstrukci okružní křižovatky, kterou částečně uzavře a bude průjezdná jako obousměrná komunikace v režimu 1+1, přičemž opravu provede po polovinách.

ŘSD předpokládá, že stavební práce na obou úsecích ukončí do poloviny listopadu.

V jízdním pásu ve směru na Teplice u jezera Matylda ŘSD dnes pustilo do provozu levý jízdní pruh a v pravém jízdním pruhu řeší způsob sanace trhliny betonové desky, která se nachází pod asfaltovými vrstvami. Její sanaci aktuálně připravuje a následně ji provede injektážními vrty, kterými vyplní trhlinu pod vozovkou a poté budeme moci položit asfalt.

Zhotoviteli stavebních prací v hodnotě 73,13 mil. Kč bez DPH je společnost EUROVIA CS, a.s. a SILNICE GROUP a.s.

 

objížďka přes jiřetín

Trasu objížďky zveřejnilo město Litvínov s dostatečným předstihem. 

2709rsdkz

Foto: Jitka Pavlíková

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru