OBRAZEM: Svítání odhalilo zkázu. Tady v noci šlehaly plameny
Vyhořelý byt v mosteckém panelovém domě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - O obrovském štěstí mohou hovořit obyvatelé panelového domu v ulici Maxima Gorkého v Mostě. Noční požár se zde obešel bez vážnějších následků na zdraví. Několik bytů je ale neobyvatelných.

K požáru došlo těsně před půlnocí. Na místo se sjelo několik profesionálních i dobrovolných jednotek hasičů. Z jednoho z oken šlehaly plameny. Intenzivní žár zničil okno sousedům o patro výše, byty jsou zakouřené. Podlaží pod postiženým bytem jsou zase zničena vodou po zásahu hasičů.

V sobotu v poledne místo hlídala policie, u vchodu byli kriminalisté. Vyšetřovatelé zjišťují, proč začalo hořet. Několik lidí bylo v noci evakuováno, přistaveny byly dva evakuační autobusy. Podle současných informací se dva lidé z bytu nadýchali kouře a museli být ošetřeni.

Stačilo přitom málo, a požár se mohl obrátit v tragédii. Z pátku na sobotu se stal podobný požár na Sokolovsku. Tam hasiči při zásahu v panelovém domě našli dva lidi již bez známek života a záchranáři je již nedokázali oživit. Píšeme na našem webu e-karlovarsko.cz zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru