Blíží se Vánoce. Podívejte, co nyní kradou zloději v mosteckých obchodech
Foto: MP Most
Most

Most - K častějším krádežím dochází nyní v předsváteční době v obchodech v Mostě. Takovou mají zkušenost mostečtí strážníci, které lidé ke zlodějům volají. Zde je několik případů z poslední doby.

Pracovník ochranky Penny Marketu v ulici Rudolická oznámil na linku 156, že zadrželi pachatele krádeže zboží. Hlídka na místě zjistila, že muž odcizil drogistické zboží. Po ověření totožnosti byl muž předán na Policii ČR k dalšímu šetření.

Na linku 156 oznámil pracovník ochranky Kauflandu v ulici Kabátnická, že v prostoru prodejny zadrželi pachatele krádeže zboží a požádali o vyslání hlídky městské policie. Muž zde odcizil datový kabel. Strážníci s mužem na místě přestupek proti majetku projednali v příkazním řízení.

Zaměstnankyně obchodu Nákupní ráj v ulici Kabátnická požádala na lince 156 o vyslání hlídky z důvodu zadržení pachatele krádeže zboží. Muž zde odcizil pastelky. Strážníci tento přestupek na místě projednali s mužem v příkazním řízení.

Hlídka městské police byla opět přivolána do NS Kaufland v ulici Kabátnická z důvodu zadržení pachatele krádeže zboží, který odcizil sluchátka. Strážníci tento přestupek s mužem projednali na místě v příkazním řízení.

Do Baumaxu v ulici Okružní byla vyslána hlídka městské policie z důvodu zadržení pachatele krádeže zboží. Jednalo se o krádež čtyř kusů ráčnových očkoplošných klíčů, které odcizil muž. Tento muž se opakovaně dopouští krádeže zboží, a proto byl předán Policii ČR na jejich služebně

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru