Most po výhře nad Pardubicemi míří do Brna
Foto: MLMK
Sport

Most - Týden po domácím vítězství nad Pardubicemi vyrazí Most v rámci 11. kola celostátní Superligy malého fotbalu na hřiště aktuálně vedoucího Brna. Vezmeme-li v potaz současnou skvělou brněnskou formu (Brno letos ztratilo body pouze za jednu remízu, nemalou vzdálenost mezi soupeři a hrací čas v neděli v 11:30, je jasné, že Most nečeká nic snadného.

Přesto mostečtí nechtějí složit zbraně a do Brna se chystají v konkurenceschopné sestavě s cílem urvat zde nějaké body.

Dlouhodobá bilance je lehce nakloněna ve prospěch Brna, když ho Most dokázal v dosavadní historii Superligy třikrát porazit a čtyřikrát s ním padl. Zejména podzimní domácí porážka 0:7 pálí mostecké ve vzpomínkách a je tak určitě co napravovat.

Pro mostecké ambice je jistě dobrou zprávou, že složení týmu v Brně bude do značné míry vycházet z proti Pardubicím úspěšného týmu a lze tak očekávat, že Most podá v Brně poctivý bojovný výkon.

O zhodnocení mosteckých ambicí jsme tradičně požádali mosteckého trenéra Vojtěcha Bendu.

„Máme před sebou výjezd na Moravu a ty jsou vždy poněkud komplikovanější, protože pro hráče to představuje celý jeden den mínus. Na druhou stranu máte vždy jistotu, že jedou skutečně ti, co výběrem žijí a že rozhodně nebudou chtít po tak dlouhé cestě podat odevzdaný výkon a zase jet několik hodin domů“ popsal Benda specifika delších výjezdů.

„Jsem rád, že většina kluků z utkání proti Pardubicím bude moci nastoupit i v Brně. Respektujeme sice sílu letošního Brna a víme, že si na něm zatím vylámali zuby všichni soupeři, ale určitě se chceme o body poprat. Budeme chtít hrát zodpovědně zezadu, čekat na brněnské chyby a odjet s pocitem, že jsme pro úspěch udělali vše“ uzavřel Benda.

Mostečtí příznivci malého fotbalu tedy mohou svým barvám na dálku držet palce tuto neděli půl hodiny před obědem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru