Superliga malého fotbalu: V úterý vyráží Most do Příbrami
Foto: www.fotbal-most.cz
Sport

Most - Sezóna celostátní Superligy malého fotbalu pomalu spěje ke svému konci a i mostecký výběr má před sebou již jen poslední tři kola. V tom nejbližším se představí toto úterý od sedmi večer na hřišti Příbrami. Ta je pravděpodobně nejoblíbenějším mosteckým soupeřem.

Příbram je totiž jediným superligovým mužstvem, se kterým Most za celou historii soutěže neztratil ani bod. A mostečtí rozhodně nechtějí na této tradici nic měnit. Proto budou do utkání opět vysílat v poslední době ustálenou sestavu maximálně s drobnými obměnami.

Přestože se Příbram aktuálně nachází na úplném chvostu superligové tabulky s jedinou výhrou, určitě by nebylo rozumné brát nadcházející zápas jako pouhou formalitu. Za prvé většina výše zmíněných vítězných střetnutí s Příbramí nebyla rozhodně drtivá, ale naopak si Most musel své tři body se Středočechy vždy tvrdě vybojovat. A za druhé rozhodně není sporu o tom, že v Příbrami malofotbalová kvalita je.

Průběžně pátí mostečtí, kteří si po šokujícím zkratu v posledních minutách zápasu v Jihlavě zlepšili náladu domácí výhrou nad Olomoucí, jsou si dobře vědomi, že jen stoprocentní přístup povede k úspěchu a kýženým třem bodům, které by Severočechy stále udržely v boji o horní polovinu superligové tabulky.

O tradiční předzápasové vyjádření jsme požádali mosteckého trenéra Vojtěcha Bendu: „Je pravdou, že Příbram naší hře vyhovuje. Jde o tým, který chce hrát fotbal a nespoléhá jen na urputnou defenzivu, takže se otevírá našim kreativním hráčům více prostoru, než s některými jinými soupeři. Určitě se ale nechceme nechat ukolébat nějakými dlouhodobými statistikami, protože o překvapivé výsledky a výkony není v letošní sezóně nouze. Vždyť je to jen pár dní, co Plzeň velmi překvapivě zdolala doma favorizovanou Jihlavu,“ připomněl Benda, že v Superlize opravdu může padnout každý s každým.

„Jsem rád, že se nám opět podařilo postavit velmi silnou sestavu, která se navíc poslední půlsezónu mění jen nepatrně a sehranost je na klucích stále více znát. Proto pevně věřím, že pokud všichni zahrají, jak je v jejich silách, a vyvarujeme se fatálních hrubek, z Příbrami nepojedeme s prázdnou“ uzavřel optimisticky mostecký trenér.

Více informací na www.fotbal-most.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru