Hráči Švejka jsou po nedělních zápasech malé kopané v čele tabulky
Foto: MLMK
Sport

Most - V neděli od dvanácti hodin byly na řadě další čtyři zápasy nové sezóny Mostecké ligy malé kopané. V nich se na hřišti 11. ZŠ Most představilo osm týmů a to v následujícím pořadí.

Program otevřelo střetnutí mezi GMS Most a letos velmi silným Švejkem. Byť se GMS sešlo ve velmi kvalitní sestavě a prezentovalo se dobrým výkonem, skvěle hrající a mimořádně pohyblivý Švejk byl nad jeho síly. Hráči Švejka tak nakonec brali tři body za výhru 5:2 po poločase 3:1. Vítěze v bílomodrých dresech táhla za bodovým ziskem trojice Jakub Chábera a Zdeněk Tureček (oba 2+1) a Pavel Vávra (0+3). Góly poražených vstřelili Petr Bohata a Jakub Černý (oba 1+0).

Následovalo utkání mezi letos výrazně omlazenými Inseminátors FC a loňským nováčkem Litvínoff. V něm se obě mužstva prezentovala dobrým bojovným výkonem, ale výrazně vyšší efektivitu vykazoval útok Inseminátors FC. Ti tak nakonec zvítězili přesvědčivě 7:2 po poločase 4:0. Nejlépe v jejich barvách zahrál střelec hattricku Martin Pučok (3+1) doplňovaný především Danielem Bielym a Tomášem Zetkou (oba 2+1). Na druhé straně odpovídali Michal Kocúr a Lukáš Vichterey (oba 1+0).

Třetím v pořadí byl velmi kvalitní zápas mezi loňskými finalisty Katalánci Most a dlouhodobě velmi silným Atlético Most. V tomto střetnutí si Atlético kráčelo pro pohodlné vítězství. V poločase vedlo 3:0, aby jeho vedení po půli narostlo dokonce na 4:0. Pak ale jeho hráči nepochopitelně, snad v očekávání snadné výhry, vyklidili pole a byli za to tvrdě potrestáni. Hladoví Katalánci zvýšili obrátky a utkání dokázali otočit až na konečných 6:4. O tento mimořádný počin se nejvíce zasloužili střelec hattricku Jan Vrba (3+0) a Tomáš Hájek (1+2). Výrazněji bodovali ještě Miroslav Svoboda a Patrik Šlégr (oba 1+1). Střelce hattricku měli ve svých řadách i poražení – Ladislav Kučera (3+0). Po dvou kanadských bodech pak v jejich řadách brali Svatopluk Boušek (1+1) a Dominik Dolejší (0+2).

Nedělní program uzavřela jednoznačná záležitost v podání týmů proOFFICE a Gamblers Most. Gambleři šli do zápasu jako jednoznačný favorit a tento předpoklad beze zbytku naplnili. Tři body brali po jednoznačné výhře 11:1 (poločas 5:1). Zcela výjimečným výkonem k tomu v ofenzivě přispěl Vladimír Pátek (5+4), jehož podpis tak neslo hned 9 z 11 gólů jeho týmu. Výrazněji se prosadil ještě Ladislav Kešner (2+2). Čestný gól proOFFICE, které hrálo celé utkání bez střídání a právě i v důsledku toho jeho hráče opouštěly v druhé půli síly, vstřelil Ladislav Rameš. V bráně vítězů zaskakující Tomáš Režný se stal s jediným obdrženým gólem nejen gólmanem tohoto kola, ale zároveň na sebe upozornil i jedním vstřeleným gólem.

V čele neúplné tabulky se usadil s devíti body doposud stoprocentní Švejk před s šesti body druhými Atléticem Most a Gamblers Most. Neporažená jsou rovněž Jablíčka Chomutov na čtvrtém místě, ale ta mají o jeden odehraný zápas méně.

Do čela kanadského bodování se postavil Vladimír Pátek (7+8) z Gamblers Most. Za ním je Pavel Vávra (6+6) ze Švejka a trojici nejlepších uzavírá Ladislav Kešner (6+5) z Gamblers.

Stejné pořadí má jak tabulka nejlepších střelců tak i nahrávačů soutěže.

Příští neděli jsou na programu jak zápasy Mostecké ligy malé kopané, tak Seniorligy Most. Vrcholem programu by měla být od devíti hodin repríza loňského finále Gamblers Most – Katalánci Most.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru