V neděli byly odehrány čtyři zápasy malého fotbalu
Foto: fotbal-most.cz
Sport

Most - Nedělní program DRFG Mostecké ligy sestával ze čtyř zápasů. Byť v tomto dni mělo být dle rozpisu odehráno celé jedenácté kolo, došlo v důsledku odložení, dohrávky a předehrávky ke kuriózní situaci, kdy se v jeden den hrály dva zápasy kola jedenáctého, jeden devátého a jeden třináctého.

Prvním z utkání byl střet mezi týmy proOFFICE a GMS Most. Z něj vyšli hráči GMS jako jednoznační vítězové, když po poločase 10:0 slavili konečné vítězství v poměru 15:1. Pod tuto kanonádu se sedmi kanadskými body podepsala především dvojice Petr Bohata (4+3) a Jakub Černý (3+4). Výrazněji bodovala ještě dvojice Lukáš Haspra a Vladimír Wagner (oba 2+2). Kuriózním je pak vstřelený gól brankáře vítězů, Slavomíra Šváchy. Za proOFFICE korigoval David Berki po nahrávce Aleše Janečka.

Následoval druhý zápas proOFFICE v řadě, tentokrát proti Kosmosu. Byť dokázali jít hráči proOFFICE do vedení po vlastním gólu soupeře, byl to nakonec Kosmos, kdo odcházel ze hřiště po přesvědčivé výhře 9:1. Týmu proOFFICE ani tak nezlomil vaz druhý zápas v úmorném vedru v řadě, jako spíše série individuálních chyb, které soupeř ve žlutých dresech velmi dobře trestal. Vítěze táhl Václav Polívka, který zařídil hned pět jejich gólů (3+2). Tři kanadské body si připsal jeho spoluhráč Daniel Biely (2+1) a po dvou brali Petr Fous, Tomáš Sršeň, Jan Zajačik (všichni 1+1) a Jiří Biely (0+2).

Následovala předehrávka 13. kola, která měla jasného favorita. Atlético Most se utkalo s FC Levels a Atlético v utkání beze zbytku naplnilo předzápasové prognózy, když soupeře jasně přehrálo v poměru 18:0. V ofenzivě opět exceloval Matěj Koudelka, který si připsal hned deset kanadských bodů (5+5). Jen o jeden bod méně bral Dominik Dolejší (2+7). Po pěti kanadských bodech si ze zápasu odnesla dvojice Adam Koudelka a Jan Štefko (oba 4+1). Jediným čistým kontem nedělního programu se prezentoval v bráně vítězů Václav Šlégr.

Stejně jako proOFFICE, i FC Levels absolvovali dvě utkání v řadě. V posledním zápase dne se postavili týmu FC Katalánci SWAG. Dlužno poznamenat, že Levels se se svým druhým nedělním zápasem vyrovnali o několik tříd lépe, než předtím proOFFICE. FC Levels sice Kataláncům podlehli, ale po velmi vyrovnaném průběhu a v poměru pouze 4:5. Hned tři zásahy vítězů zařídil Ondřej Hlaváček (2+1). Stejným bodovým zápisem se pak v černých dresech vítězných Katalánců prezentovala trojice Lukáš Čábelka, Antonín Fišer a Daniel Rulf (všichni 1+1). V barvách poražených si po dvou kanadských bodech do svých osobních statistik připsali Tomáš Hájek (2+0) a Tomáš Vítek (1+1).

Bodování

V čele kanadského bodování je po této neděli již s velkým odstupem Matěj Koudelka (21+22) z Atlética Most. Toho s devítibodovým odstupem následuje na druhé pozici dvojice Martin Boček (19+15) z Inseminátors FC a Adam Koudelka (18+16) z Atlética Most.

Pozici nejlepšího střelce ligy stále hájí Petr Bohata (22 zásahů) z GMS Most před Matějem Koudelkou (21) a Martinem Bočkem (19).

Matěj Koudelka je i nejlepším nahrávačem soutěže (aktuálně 22 asistencí) před Jakubem Černým (17) z GMS Most a Adamem Koudelkou (16).

Nejlepším gólmanům vévodí se skvělým průměrem 1,40 obdrženého gólu na zápas Václav Šlégr z Atlética Most. Na druhé pozici ho následuje Ondřej Bíro (3,30) z Gamblers Most a na třetí Michal Plochý (3,90) z Jablíček Chomutov.
Příští neděli má liga na programu dvanácté kolo a jeho tahákem by mělo být střetnutí třetích Jablíček Chomutov a pátých Inseminátors FC.

Více informací na www.fotbal-most.cz.

(aj)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru