Na Matyldě se uskuteční Krušnoman Cross Triathlon, závodit se bude ve třech kategoriích
Ilustrační foto
Sport

Most - Na Matyldě se v neděli 23. července uskuteční Krušnoman Cross Triathlon, spojený s Mistrovstvím České republiky v terénním triatlonu. Zájemci se mohou přihlásit hned do tří závodů, kromě kategorie classic a sprint budou moci závodit i děti.

Společně se závodníky se triatlonu zúčastní i mistryně světa v zimní i terénním triatlonu a bývalá reprezentantka v běhu na lyžích Helena Erbenová společně s triatlonistou a polárním běžcem Janem Franckem. Přijedou na pozvání primátora města Jana Paparegy a Krušnoman triathlon teamu Litvínov.

Každý ze tří závodů se skládá ze tří částí, tedy plavání, terénního závodu horských kol a běhu. V 9 hodin a 30 minut odstartuje kategorie pro děti, rozdělená podle věkových kategorií (0-6, 7, 8, 9, 10 – 11, 12 – 13 a 14 – 15 let). Následovat bude ve 12 hodin kategorie classic (1,2 kilometru plavání, 32 kilometrů terénní závod a 10 kilometrů běh) a ve 13:30 kategorie sprint (0,4 kilometru plavání, 16 kilometrů terénní závod a 3 kilometry běh).

Zájemci se mohou do jednotlivých kategorií přihlásit na webových stránkách www.krusnoman.com, startovné se pohybuje od 300 do 1 100 Kč (za děti se platí 50 korun a přihlašují se v den závodu).

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru